Om Lollik

Lollik er tæpper og bålfad på terrassen, kold rosévin i drivhuset, børn der med barnlig nysgerrighed oplever naturen og voksne der dyrker det gode haveliv. Vi hylder slow living, nærvær og fælleskab. Vores hjerte banker for naturen, dens farver, mønstre og materialer. Vi samler på håndværk, kvalitet og det naturlige nordiske design. Sans, oplev og lad dig inspirere af naturen. Det gør vi.

De fleste af os har en stærk forbindelse til naturen og du har sikkert også et yndlingssted, du ofte vender tilbage til, enten fysisk eller mentalt, når livet rusker i dig. Naturen er et grundstof for os mennesker. Den er helbredende og livsvigtig, og den fremmer vores kreativitet og evne til at få nye idéer. 

Hos Lollik finder du vores eget brand side om side med nogle af vores yndlingsprodukter indenfor livsstil, bolig, have, mode og design. Vi bestræber os på altid at have et spændende udvalg af kvalitetsprodukter med naturen i centrum. 


Hvem står bag Lollik? 
Jeg hedder Donni og det er mig, der danser en lille glædesdans, når du bestiller noget her fra siden. Jeg har en baggrund indenfor salg og indkøb, men skiftede for nogle år siden, efter et langt forløb med alvorlig stress, skrivebordet ud med et liv tættere på naturen. 

Jeg håber, at du har lyst til at kigge lidt rundt og, at du finder noget, du kan lide. Jeg er klar til at tage imod din ordre eller hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have. Jeg vejleder hjertens gerne både før, under og efter køb. Hvis du synes, der mangler noget, eller hvis du har en idé til et nyt produkt eller mærke, du synes, vi skal føre, hører jeg gerne fra dig. 

Du kan også finde mig på Instagram og Facebook, hvor jeg har en hyggelig haveklub, du selvfølgelig er meget velkommen i. Her får du tips og inspiration til din egen have, ligesom du bliver en del af et hyggeligt havefælleskab. 

Donni Valdemar Engholm Clausen